Производно тржиште

Продајни простор :


Сједињене Америчке Државе, Канада, Мексико, Јамајка, Венецуела, Бразил, Чиле, Боливија, Колумбија, Јапан, Уругвај, Парагвај, Аргентина


Кина, Северна Кореја, Јужна Кореја, Јапан, Филипини, Вијетнам, Камбоџа, Тајланд, Малезија, Сингапур, Индонезија, Бангладеш, Индија, Пакистан, Шри Ланка, Казахстан, Иран, Израел, Либанон, Саудијска Арабија, Катар, Уједињени Арапски Емирати, Турска

 

Немачка, Финска, Шведска, Норвешка, Данска, Летонија, Русија, Белорусија, Украјина, Пољска, Чешка, Словачка, Мађарска, Швајцарска, Велика Британија, Ирска, Холандија, Аустрија, Белгија, Француска, Румунија, Бугарска, Србија, Грчка, Словенија, Хрватска, Шпанија, Португал, Италија


Недавни петогодишњи промет од продаје


2015 4,5 милиона америчких долара

2016 5 милиона америчких долара

2017 6,1 милиона УС $ ДОЛЛАРС

2018 7,7 милиона америчких долара

2019 8,5 милиона америчких долара
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept